Obiteljska tradicija od 1933. godine

ZLATARIJE DVORNIK

Akcija mjeseca

 Dobrodošli na našu akciju mjeseca!

   Na našoj web stranici u svakom trenutku možete vidjeti akciju koja se provodi za tekući mjesec!

  Nakit se radi ručno i u 90% slučajeva će biti legiran na 18kt zlatu, bude li promjene, bit ce u opisu slike.

   Boju zlata na nakitu je moguče mijenjati i neće imati utjecaj na cijenu. Cijena je ista i identična s bijelim, žutim ili rozim zlatom. Nuditi ćemo vrlo zanimljivi izbor nakita i pripadajučih kamena iz skupine dragog i poludragog kamenja s provjerenih i "conflict free" izvora, biti će i nekonvecnionalnog nakita za naše prostore i budite sigurni da gledate best buy opciju.

   Ukoliko Vam se svidi navedeni nakit iz tekuće akcije mjeseca, potrebno je poslati mail na gdje će te nakon slanja u promntom roku dobiti sve povratne informacije vezano za isti.

   Rok izrade svakog komada nakita iz "Akcije mjeseca" je 5-7 radnih dana. Nakit se radi ručno i sve popratno vezano za njega se takodjer fasuje ručno. Naravno bude li sugestija i prepravaka cak i dodatnih usluga (graviranje) drage volje ćemo primjeniti za Vaš odabir.

Siječanj 2023.

   Siječanj 2023." : Odabrali smo prekrasni prsten s prirodnim modrim safirom ovalnog reza (8 x 6 mm, cca 2,23 CT) s prirodnim briljantima okruglog reza. Briljanti su odličnog reza, odlične simetrije i poliranja, boje H i si1 čistoće. Modri safir je podrijeklom s Šri Lanke. Prsten je legiran na 18kt zlatu i dolazi s 2 pripadajuća certifikata.

   Regularna cijena je 8 400 eura, cijena na webu je 5 040,00 eura. Akcija (-40%) traje do 01.04.2023.

Uživajte!